Organisation och ledarskap

Chefscoachning

Vill du utvecklas och få professionellt stöd i ditt ledarskap? Vill du förstå hur människor och du själv fungerar på bästa sätt? Behöver du hitta verktyg för att hantera livets och ledarskapets utmaningar? Vi erbjuder allt från enstaka timmar till processer som löper över längre tid. Ta kontakt så skräddarsyr vi det perfekta upplägget för dig.

Förändringsprocesser

Är ni i färd med att genomföra en organisationsförändring? Behöver ni stöd och riktning för att veta hur och vart ni är på väg? Vi erbjuder tydliga och konkreta verktyg för både små och stora förändringsprocesser med grunden i organisatorisk beteendeanalys (OBM). Kontakta oss för en inledande dialog kring era utmaningar och önskat upplägg.

Stresshantering och personlig utveckling för chefer i grupp

Att vara chef innebär ofta höga krav och stora utmaningar. Snabba beslut, svåra samtal, konflikthantering. Det är inte konstigt att många chefer själva signalerar om en stressande arbetsmiljö. Är ni flera chefer som vill prova något helt nytt? Vill ni hitta unika verktyg för att förstå både egna och andras reaktioner? Behöver ni hitta helt nya sätt att hantera livets och ledarskapets utmaningar? Då har vi möjlighet att erbjuda ett koncept baserat på grundläggande beteendeanalytiska metoder, med fokus på ACT (Acceptence and commitment therapy) och OBM.

Vi erbjuder denna insats till chefsgrupper på minst 4 och max 10 deltagare. För mer information och prisuppgifter kontakta oss redan idag!

Vid intresse kontakta

sandra@actnowpsykologi.se

070-5295214 för offert och upplägg

Dela på Facebook